Wednesday, December 30

[UPDATE] Comanda Miniinthebox.com

Dupa postarea anterioara, se pare ca am primit una dintre comenzi. Dupa aproape 6 saptamani de asteptare, a sosit coletul mult asteptat.
Din pacate calitatea produselor a lasat de dorit inca inainte de a deschide coletul, dupa cum se vede si in imagine bulina galbena: "Goods not fulfilling the conditions prescribed by the Articles 9 and 10 of the Treaty establishing the European Economic Community".
Practic ei ma anunta chiar inainte de a deschide coletul ca produsele nu sunt conforme, deci sunt rebuturi sau produse pe care ei le-au considerat neconforme.
Se pare ca am primit o astfel de comanda datorita faptului ca nu am achitat o taxa suplimentara de 0.99$, dupa cum se vede si in imaginea de mai jos. Totusi nu inteleg. Plasez comanda, valoarea comenzii se retrage instantaneu de pe card, deci nu poti sa zici ca platesti la primire, deci ei pun ce vor in comanda.
La capitolul timp de expediere, au niste preturi incredibile:
Distribuire Super Economic (gratis) - ei zic 10-20 zile lucratoare, asta inseamna MINIM 6 saptamani !
Distribuire Standard 35.99$ - ei zic 5-8 zile lucratoare. Mise pare aberant sa platesti 35.99$ pentru o comanda de 100$ sa zic.
Distribuire Rapida 41.42$ ei zic 3-4 zile lucratoare. Asta mi se pare total exagerata.
Daca totusi plasezi o comanda de 1000$, da merita sa platesti 41.42$ sa primesti comanda intr-un timp scurt. Dar pentru o comanda de 20$ sa mai achiti inca de doua ori valoare comenzii pentru transport este exagerat si aberant, luand in considerare faptul ca depozitul lor regional e in Elvetia.
Sa trecem in revista si comanda primita:
Card MicroSD Samsung - Imitatie ieftina dar functioneaza
Husa TPU - Ambalata, sigilata, etc. Dar rupta !
Husa S-wiev - Confectinata dintr-o musama ieftina, cu atele iesite, fara finisaje. Am zis ok... asta e ! Incerc sa o pun pe telefon, Surpriza ! Nu se potriveste ! Cumva cu greu am fortat-o, alta surpriza. Nu este activa.
Suport pentru telefon - Cred ca e singurul produs din comanda care functioneaza cum ar trebui.











Asadar, acestea fiind spuse mare atentie de unde faceti comenzi, taxele ascunse, declaratia de conformitate, iar daca vedeti bulina aceea galbena pe colet, refuzati primirea comenzii si luati-va de ei.


No comments:

Post a Comment

Comentariu